{ "title": "Kuru Fasulye Pişirmenin Püf Noktaları", "image": "https://www.kurufasulye.gen.tr/images/kuru-fasulye-pisirmenin-puf-noktalari.gif", "date": "23.01.2024 06:58:20", "author": "Zübeyde Taşpınar", "article": [ { "article": "Kuru Fasulye Pişirmenin Püf Noktaları, kuru fasulye Türk mutfağının asırlardır vazgeçemediği ve millet olarak büyük bir keyifle yediden yetmişe severek yediğimiz harika bir yemektir. Lif açısından ve besleyici değeri bakımından çok zengin içeriği olan Kuru fasulyenin isteğe bağlı olarak yapılan pek çok çeşidi vardır. Bunlar arasında kuşbaşılısı, kemiklisi, pastırmalısı, acısızı, acılısı çömlekte pişeni gibi daha sayamadığımız pişirme şekilleri vardır. Bu kadar çok pişirme alternatifi olan kuru fasulye yemeğinin de daha lezzetli olması için bazı püf noktaları vardır. Bu püf noktalarına birlikte göz atalım.